Berlingske skal skaffe Ejendomstorvet.dk flere kunder gennem strategisk samarbejde

Med et nyt strategisk samarbejde får Ejendomstorvet.dk kraftig eksponering på Berlingske Medias platforme. På Berlingskes forskellige platforme får brugerne let adgang til at søge lokaler, og mediehuset kan tilbyde mere målrettet markedsføring af erhvervslokaler.

– Med partnerskabet styrker Ejendomstorvet.dk og Berlingske Media hinanden i det, som vi hver især gør bedst. Ejendomstorvet.dk får adgang til bred eksponering på tværs af platformene i en af landets største medievirksomheder. Det betyder, at Ejendomstorvet.dk som markedsleder bliver markant mere synlig og skaffer mere relevant trafik til vores medlemmer og annoncører i fremtiden, siger Simon Birch Skou, adm. direktør for Ejendomstorvet.dk.

De forskellige nyhedssider eller platforme under Berlingske Media har samlet over 3,2 millioner brugere.

– Markedet for erhvervslejemål og investeringsejendomme er meget nichepræget, og det giver ofte fx erhvervsmæglere og ejendomsselskaber store udfordringer med at ramme de potentielle lejere og investorer helt præcist med annoncer, men nu kan vi tilbyde en langt mere målrettet annoncering,” siger Kenneth Madsen, salgsdirektør i Berlingske Media.

Berlingske vil desuden levere nyheder til Ejendomstorvet.dk og dets 115.000 månedlige besøgende.

– Partnerskaber er en vigtig del af Ejendomstorvets strategi om at være markedsleder, og her har vi indgået et spændende samarbejde med et af de største medier i ejendomsbranchen med adskillige velbesøgte platforme. Det strategiske samarbejde vil få stor betydning for Ejendomstorvet.dk’s fremtid, siger bestyrelsesformand Mikkel Søby, der selv ejer to mæglerfirmaer i Nordsjælland.

I 2016 formidlede Ejendomstorvet.dk salg og lejeaftaler for en værdi af næsten 12 mia. kr.

Berlingske Media udgiver bl.a. Berlingske, BT, Metroxpress og Weekendavisen med tilhørende nyhedssider.

Læs også: “Kontormatch” skal skaffe nye kunder tilEjendomstorvet.dks udbydere





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder