58 nye boliger på vej i Carlsberg Byen – 40 allerede reserveret

Et boligprojekt lige ved siden af de historiske Carlsberg-elefanter er godt på vej til at være udsolgt to år før indflytning. Navnet på projektet er Theodora Hus og det består af 58 lejligheder, hvor 40 blev reserveret første dag, man kunne skrive sig op til en lejlighed.

– Vi er naturligvis glade for og stolte over den store interesse for boligerne i Carlsberg Byen generelt, men særligt på dette projekt, som med sin placering i midten af Carlsberg Byen og med både livlige, grønne og historiske rammer er eksponent for alt det, Carlsberg Byen rummer, siger Jens Nyhus, adm. direktør i Carlsberg Byen.

Boligerne ligger centralt i Carlsberg Byen omgivet af caféer og restauranter og med de ikoniske Carlsberg-elefanter som nærmeste nabo og Søndermarken under 100 meter væk. Omkring byggeriet ligger flere fredede, historiske bygninger, og så er Theodora Hus placeret lige ved Bryggernes Plads, som bliver en central og livlig plads i Carlsberg Byen og bosted for det kommende Brøchner hotel, Hotel Ottilia.

Theodora Hus består af 58 lejligheder og fås i størrelser fra 57 til 183 kvm og mellem 2-7 værelser med en hyggelig og meget grøn fælles gård. De fleste lejligheder har altaner, og syv af dem har tagterrasse.

Theodora Hus er tegnet af Adept, som vil bruge specialfremstillede teglsten til at skabe liv i facaderne. BNS er entreprenør, Werk landskabsarkitekt og Norconsult ingeniør. Byggeriet forventes at stå klart til indflytning december 2019.

Læs også: Antallet af projektsalg stiger. Se kvadratmeterprisen forskellige steder i landet

Læs også: Carlsberg Byen sælger Arkitemas nye tegnestue til Dades





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder