(foto: Freja Ejendomme)

Næsten dobbelt så mange på Strøget på Black Friday

Cushman Wakefield RED registrerede endnu en gang en stigning i antallet af fodgængere på strøggaderne i København på Black Friday, hvor erhvervsmægleren har gjort det til en tradition at tælle fodgængerne.

Antallet af fodgængere på årets Black Friday var 19 procent højere end tilsvarende i 2015 og lidt højere end i 2016. At konceptet har bidt sig fast som en af årets store shoppedage ses på antallet af fodgængere på 9100 i timen i forhold til gennemsnittet på samme tidspunkt på øvrige fredage på 5100 pr. time – altså knap dobbelt så mange.

Black Friday er dagen efter den amerikanske højtid Thanksgiving, hvor butikker – først i USA, derefter i andre lande, herunder Danmark – sætter priserne drastisk ned.

Selvom mange af tilbuddene er at finde på internettet kommer mange altså alligevel ud i butikkerne på denne fredag, slår Cushman Wakefield RED’s optælling fast.

Læs også: Mapic: Flere ledige butikker på Strøget i København





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder