(Foto: Aarstiderne Arkitekter)

Finlands største pensionskæde stempler ind i Danmark med nyt hotelprojekt

Med et nyt 500-værelses hotelprojekt i Nordhavn etablerer Comwell-kæden sig nu for alvor i det københavnske hotelmarked.

Comwell, der med 20 hoteller er Danmarks førende landsdækkende kæde af konferencehoteller, har indgået lejekontrakt om et kommende stort konferencehotel, centralt beliggende i det nye byudviklingsområde i Nordhavn.

Sadolin & Albæk har bistået ejendomsudvikleren KPC med at finde investorer til projektet, som er solgt til et konsortium af AP Pension og Keva.

Keva er med samlede aktiver på godt 50 milliarder euro Finlands største pensionskasse.

– Sadolin & Albæk er stolte af at have introduceret Keva som endnu en ny betydende institutionel spiller på den danske ejendomsmarked og initieret et joint venture med en erfaren dansk partner. Keva er med en ejendomsportefølje på mere end 3 milliarder euro en professionel og stærk ejendomsinvestor, og det har været en fornøjelse af opleve en beslutningskraft og samarbejdsvilje hos de to pensionskasser, som har sikret en smidig og hurtig forhandlingsproces omkring denne attraktive investering, siger Peter Winther, adm. direktør og partner i Sadolin & Albæk.

Det er KPMG, der har rådgivet køber.

Læs også: Fremadstormende hollandsk hotelkæde leder efter lokation i København





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder