Adm. direktør Rutger Arnhult, Klövern. Foto: Klövern

Niam sælger for 620 millioner kr. til ny svensk spiller på markedet

Niam har indgået aftale om at sælge ejendommen Porcelænshaven 16-28, 2000 Frederiksberg til det svenske børsnoterede ejendomsselskab Klövern.

Klövern drives af den svenske ejendomsmagnat Rutger Arnhult, som startede sin karriere som analytiker. Han er ifølge svenske medier privat den fjerde største investor hos Castellum og en af de mest indflydelsesrige svenske investorer.

Ejendommen har et samlet areal på 19.300 kvm og er fuldt udlejet til CBS Copenhagen Business School på en lang lejekontrakt.

– Vi har realiseret vores planer for ejendommen hurtigere end forventet og salget realiserer et tilfredsstillende resultat til vore investorer. Det er en glæde at kunne sælge ejendommen til en professionel og velrenommeret køber som Klövern og byde dem velkommen på det danske marked, siger Kristian Krogh, landechef for Niam i Danmark.

Handlen gennemføres med virkning pr. 1. februar 2018 på basis af en ejendomsværdi på 620 millioner kr.

Niam har i handlen været rådgivet af Catella og Bruun & Hjejle Advokatfirma.

Læs også: Niam køber nietagers kontorejendom på 12.000 kvm i Horsens





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder