Stensdal Group køber 11.800 kvm. erhverv i Herlev og Brøndby

Stensdal Group har indgået aftale om køb af erhvervsejendommene Virkeholm 3 i Herlev og Vallensbækvej 18 i Brøndby. Begge ejendomme er flerbrugerejendomme, der indenfor de seneste 10 år er gennemrenoverede og fremstår generelt i meget flot stand.

Virkeholm 3 i Herlev er på godt 4300 kvm, primært kontor. Vallensbækvej 18 i Brøndby er på ca. 7500 kvm, primært kontor, men indeholder tillige lager og produktionsarealer.

– Vi glæder os over at kunne udbygge vores portefølje med disse to ejendomme, der på bedste vis supplerer vores øvrige ejendomme. Flerbrugerejendomme i høj kvalitet og med gode beliggenheder som disse, oplever vi virkelig god lejerinteresse for. Samtidig glæder vi os til at servicere de mange bestående lejere, hvoraf kan nævnes Cloetta, Gastech, PackTech m.fl., siger Søren Stensdal, CEO i Stensdal Group.

Stensdal Group beskæftiger sig med investering i fast ejendom, med fokus på erhvervsejendomme i Storkøbenhavn og udvikling af fast ejendom, samt aktive investeringer i mindre og mellemstore virksomheder.

Igangværende udviklingsprojekter omfatter udvikling af Favrholm City, der med et byggeretsareal på ca. 130.000 kvm, bliver den centrale del af den nye bydel Favrholm, syd for Hillerød, mellem det kommende superhospital og S-togsstation; Fredericia Megacenter, hvor der opføres et storbutikscenter på i alt 13.500 kvm, hvoraf foreløbig er opført en IDEmøbler-butik og hvor en Jem & Fix er under opførelse; Ebeltoft Strand, hvor Hotel Ebeltoft Strand ombygges til 45 ferielejligheder, alle med direkte havudsigt, 30 meter fra vandet; Fænø Sund, hvor der renoveres og sælges 121 ferieboliger med unik beliggenhed direkte til Fænø Sund.

Læs også: Derfor køber Stensdal Group ejendomme som de fleste går udenom





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder