Joakim Frimodig, CapMan

CapMan etablerer nordisk investeringsfond målrettet mindre investorer

CapMans nye fond CMNPI er sat i verden for at investere i kontor- og butiksejendomme med stabile gevinster. Andre investeringer med forudsigelig gevinst kunne være logistikejendomme. Investeringerne vil falde i og omkring de store byer i Norden.

CapMan Real Estate annoncerede tidligere på året, at de ville åbne en nordisk fond med navnet CapMan Nordic Real Estate II.

Stukturen på fonden retter sig mod CapMans sædvanligvis store institutionelle klienter, men også mod mindre investorer. Fonden vil være åben for investeringer hver tredje måned, mens at klienter kan trække investeringer ud halvårligt.

CapMan har allerede investeringer for øje til den nye fond og regner med allerede at annoncere investeringen i år. Som sagt har fonden ikke nogen grænse for optag, men CapMan regner med at optegne for over 200 millioner euro indenfor de første to år.

– I det nuværende lavrentemiljø er der stærk interesse for indtjeningsgenererende værktøjer med likviditet. I forbindelse med den første markedsføring har fonden modtaget stor interesse fra mulige investorer, siger Mika Matikainen, Managing Partner hos CapMan Real Estate.

CapMan administrerer investeringer for 1,7 milliarder euro.

Læs også: CapMan køber Frederiks Allé 75 i Aarhus i samarbejde med Crescendo

Læs også: Capman køber tre boligejendomme i København for tysk pensionsselskab





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder