(Foto: AP Pension)

AP Pensions Tranbjerg-ejendom næsten fuldt udlejet efter udlejning af 8000 kvm

AP Pension har udlejet 7700 kvm kontor i deres ejendom på Slet Parkvej i Tranbjerg uden for Aarhus. Lejeren er en ukendt offentlig myndighed.

Lejemålet overtages medio november 2017, og efter en mindre ombygning forventes de første af de flere hundrede medarbejdere at flytte ind omkring begyndelsen af andet kvartal 2018.

– Vi er glade for, at vi har udlejet vores ejendom til staten, så den fremover kommer til at huse deres mange medarbejdere, siger direktør i AP Ejendomme, Peter Olsson.

AP Pensions ejendom på Slet Parkvej i Tranbjerg rummer i alt 16.900 kvadratmeter, hvoraf den nye lejer vil brede sig på knap 7700 kvadratmeter. Ejendommen har tidligere blandt andet fungeret som kontor for Bestseller, og dele af den blev for kort tid siden udlejet til Stofas nye hovedsæde. Selve udlejningen har været håndteret af erhvervsmæglerfirmaet CBRE.

– Aarhus og forstæderne til Aarhus er inde i en spændende udvikling, og vi oplever, at rigtig mange virksomheder ønsker at etablere sig i området. Den stigende efterspørgsel efter lejemål i og omkring Aarhus betyder, at det er attraktivt for os at udvikle udlejningsprojekter her. Konkret er der tale om projekter, som dels skaber solide afkast til vores kunder, dels er med til at skabe liv og glæde for lokalområdet, siger direktør i AP Ejendomme, Peter Olsson.

Han fortæller, at pensionsselskabet næsten har fået udlejet hele lejemålet på Slet Parkvej, og at der i øjeblikket kun er knap 700 kvm kontorer, der fortsat er ledige. Peter Olsson siger, at der fra det øjeblik, lejemålet blev udbudt til leje, har været stor interesse for kontorerne.

Læs også: Lægernes Pension køber Vega og 8-tallet af Goldschmidt Holding





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder