(foto: Brønderslev Hallerne)

Brønderslev får nyt hostel med 62 senge

Hostel Brønderslev holdt tirsdag rejsegilde, og man regner med, at de nye faciliteter på 500 kvm med 62 senge til syv millioner kr. står færdige til indvielse 25. november i forbindelse med Brønderslev Hallernes 25. års jubilæum, skriver Nordjyske.

Formand for Brønderslev Hallerne, Henrik Jensen, er i gang med at skaffe samarbejdspartnere til det nye hostel, og der sigtes efter samarbejde med Nordjyllands Idrætshøjskole, Brønderslev Golfklub samt færgeselskaber og rejsearrangører for at få et samarbejde i gang omkring overnatning og rejser ud fra Brønderslev.

Hostel Brønderslev afløser et tidligere vandrerhjem og er bygget uden offentlige midler.

– Der satses meget på turisme, og der vil komme rigtig mange turister til Nordjylland – også fra Kina og Japan – og her er Hostel Brønderslev en mulighed for overnatning, siger formand for borgerforeningen Borger9700, Jens Tofting.

Læs også: SHL går nu også ind i USA – har vundet design af Detroit-bydel





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder