bella kvarter - Estate Media
(foto: Solstra)

Efter salg af Bella Sky: Solstra vil købe nye hoteller

Efter salget af Bella Sky til norske Wenaasgruppen, skal Solstra Capital Partners nu til at kigge sig om efter nye investeringer, som kan give fremtidige høje afkast.

Solstra: Bella Sky solgt til norske Wenaasgruppen

Selvom markedet for hoteller er blevet dyrere i eksempelvis København, så vil managing partner Oscar Crohn ikke lade sig nøjes med mindre afkast end dem partnerkredsen har trukket i land med salget af Bella Sky.

– Vi har kapitalen til at investere, så vi er på udkig efter transaktioner, der giver mening. Vi kigger efter mange ting og har et bredt investeringsmandat. Men vi kigger på hoteller, hvor vi ligesom med Bella Sky kan forbedre driften og udvikle merværdi, siger Oscar Krohn, der samtidig fortæller, at der kigges mest på det danske og svenske marked.

En af grundene, der lagde til en god overskudsgrad på Bella Sky-investeringen, var den store interesse fra internationale investorer. TV2 mener at vide, at prisen for Bella Sky var 1,5 milliarder kr.

– Vi har haft en ganske almindelig salgsproces, hvor der har været flere interesserede. Forhandlingerne har taget nogle måneder, hvilket er standard, siger Oscar Crohn.

Han medgiver, at hoteller af den størrelse, som Sostra har det godt med at investere i, er der blevet færre af, netop på grund af den store interesse i det danske hotelmarked fra udlandet.
– Vi er ret åbne, men der er langt mellem de gode ting, som er hoteller af en vis størrelse og driftsaktivitet. Men vi har kig på et par stykker, som vi håber på, at vi kommer videre med, siger Oscar Crohn, der afslutter med at sætte fast, at Solstra er en udviklingsinvestor med høje afkast for øje.
– Vi er ikke passive investorer. Vi tror på at vi kan gøre en forskel og løfte indtjeningen.




Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder