Chef for Center for Miljø og Energi i Aarhus fratræder også

På baggrund af Magistratens møde mandag morgen, er ledelsen i Teknik og Miljø blevet enig med Claus Nickelsen om, at der forhandles en aftale om, at Claus Nickelsen fratræder sin stilling som centerchef. Parterne har ikke yderligere kommentarer til fratrædelsen.

Sagen kommer på efter at en EY rapport gjorde det klart, at der ikke længere er tillid til direktøren for Teknik og Miljø, Erik Jespersen, og Magistraten har indstillet til Aarhus Byråd, at der indledes en afskedigelsessag mod ham.

– Jeg er tilfreds med, at vi i Magistraten har fundet sammen i enighed om at håndtere denne vanskelige sag, så arbejdet med at genskabe tilliden til Teknik og Miljø kan ske hurtigst muligt under politisk ledelse af rådmand Kristian Würtz. Rådmand Kristian Würtz har på baggrund af supplerende rapport vedrørende forholdene i Center for Byens Anvendelse og Natur og Vejservice mistet tilliden til direktøren for Teknik og Miljø, Erik Jespersen. Rådmanden anbefaler byrådet, at der indledes afskedigelsessag i forhold til direktøren efter, at en rapport påpeger, at Erik Jespersen ikke har handlet rettidigt i forbindelse med en række forhold i forvaltningen, sagde borgmester Jacob Bundsgaard ved den lejlighed.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder