Lars Blaaberg og Peer Kisbye. (foto: V2C)

V2C fordobler årsresultatet i 2016 efter tre år på markedet

Rådgivervirksomheden V2C har skabt markante resultater i virksomhedens korte levetid. Efter tre år på markedet, har V2C 34 medarbejdere og regner med at hyre 10-15 nye i år.

De nye medarbejdere skal hjælpe en virksomhed i vækst. Omsætningen steg til 26,6 millioner kr. i 2016 fra 12,5 millioner kr. i 2015, mens resultatet stadig holder sig i den beskedne ende med 1,0 millioner kr. i 2016 – et lille spring fra 0,6 millioner kr. i 2015.

– Det har været en fantastisk rejse, der langt overgår de forventninger vi havde, da vi omkring køkkenbordet i januar 2014 slog de første streger til V2C med en fælles beslutning om at udfordre byggeriets organisering med uvildig og værdiskabende rådgivning, der udnytter entreprenørens traditionelle kompetencer på en helt ny måde, siger Peer Kisbye, direktør i og medstifter af V2C.

V2C åbnede i 2016 kontor i Aarhus og åbnede nyt kontor i Valby.

– Samtidig oplever vi en fortsat stor tilgang af opgaver fra både eksisterende og nye kunder i hele landet, og vi forventer med afsæt i en aktuel ordrebeholdning på over 20 millioner kroner, at V2C parallelt med ansættelse af 15 nye medarbejdere i 2017 runder en omsætning på 40 millioner kroner, siger Peer Kisbye.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder