radisson silkeborg
(foto: Silkeborg IF Invest)

Silkeborg IF køber Radisson BLU-hotel for en slik

Sidst på måneden rykker Silkeborg IF ind på byens nye stadion, JYSK park. I den forbindelse bliver fodboldklubben en større spiller i det lokale forretningsliv med byens største konference- og restaurations-lokale med plads til op til 1000 spisende gæster på stadion.

For at få ekspertise på konferencemarkedet og ekstra kapacitet køber Silkeborg IF Invest Hotel Papirfabrikken Radisson BLU af Silkeborg IF Invests direktør og to aktionærer.

– I stedet for selv at opbygge en organisation, har vi købt os til den. Det giver god mening. Radisson BLU står overfor et ejermæssigt generationsskifte, og hotellet er i forvejen en af de største lejere på Papirfabrikken. Købet styrker vores samlede forretningsgrundlag, forklarer adm. direktør Kent Madsen, Silkeborg IF Invest.

Hotellet ejes i dag af selskabet Silkom, der ud over SIF-direktør Kent Madsen har Ole Hansen og Uffe Berg Pedersen som ejere. Alle tre har samtidig betydelige aktieposter i Silkeborg IF Invest, og de har sagt ja til at sælge hotellet for 1,25 millioner kr. svarende til den bogførte egenkapital pr. 31. december 2016.

– Det er et naturligt skridt fremad for os. Vi er vant til at håndtere opgaver på konferenceområdet, og JYSK park kommer til at indgå som en naturlig del af de opgaver, vi i forvejen løser med drift af Hotel Papirfabrikken Radisson BLU, Restaurant 1a og Café 1. række. Det er også vigtigt for mig, at hotellet fortsætter uændret med den nuværende medarbejderstab, siger Helle Munk.

Hotel Papirfabrikken, der driver Hotel Papirfabrikken Radisson BLU, bliver datterselskab i Silkeborg IF Invest. Dermed får koncernen tre forretningsben: Fodbold, erhvervsudlejning af Papirfabrikken og hotel- og konferencedrift. Den samlede omsætning forventes i 2018 at komme til at ligge på omkring 120 mio. kr. ligeligt fordelt mellem de tre forretningsområder.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder