(foto: Region Hovedstaden)

Opførslen af det nye Sct. Hans på 20.700 kvm skal i udbud

Region Hovedstaden udbyder nu opførelsen af Ny Retspsykiatri Sct. Hans. Det 20.700 kvm store nybyggeri udbydes i fagentreprise til opførelse i 2018-21.

Byggeriet er projekteret af totalrådgiver KHR Architecture med underrådgiverne Rubow Arkitekter, Oluf Jørgensen Rådgivende ingeniører, Spangenberg & Madsen Rådgivende ingeniører og Opland Landskabsarkitekter, som sammen i 2013 vandt arkitektkonkurrencen om hovedstadens nye retspsykiatri.

Under hovedprojekteringen har den kommende byggeledelse været aktivt med for at sikre, at det spændende byggeprojekt vil være koordineret og bygbart for håndværkerne.

– Vi har haft stærk fokus på bygbarheden. Og vi har sammensat udbuddet på en måde, så rigtig mange vil kunne være med. Det er et stort byggeri, og råhus og teknikfag bliver i sagens natur pænt store entrepriser. Men de kompletterende entrepriser er sammensat, så mange kan byde ind – og vi håber at se mange, også lokale, byggefirmaer blandt de bydende, siger senior projektleder Elsebet Kruse Johansen, som bygherren har sat i spidsen for det spændende byggeri.

Bygherreorganisationen har efterfølgende sammen med bygherrerådgiveren NIRAS og byggeledelsen MOE gransket udbudsprojektet og BIM modellen for at sikre sammenhæng og konsistens.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder