(foto: DEAS)

DEAS overtager administration af 60 andels- og ejerforeninger fra REC Administration

Ejendomsforvaltningsselskabet DEAS overtager per 1. juli 2017 ejendomsadministrationsaktiviteterne fra REC Administration og udvider derfor aktiviteterne med 60 andelsbolig- og ejerforeninger samt en række udlejningsejendomme i københavnsområdet.

– Vi har indgået aftale med DEAS om at videreføre vores ejendomsadministration og overtage vores medarbejdere tilknyttet ejendomsadministrationen. Vi er særdeles trygge ved at overdrage aktiviteterne til netop DEAS, der har et godt renommé og lægger vægt på kundeservice og faglighed samt den nære personlige kontakt til foreningerne. Vores kunder vil være i de bedste hænder hos DEAS, siger Jesper Rydahl Petersen, adm. direktør og hovedaktionær i REC Administration.

DEAS administrerer i forvejen næsten 900 andelsbolig- og ejerforeninger i hele landet og udvider hermed porteføljen. Den nye aftale er i tråd med selskabets vækststrategi.

– Vi arbejder målrettet på værdiskabelse for vores kunder, og det har også en positiv afsmitning på vores tilgang af nye kunder og ejendomme. Vi ser frem til at servicere de mange nye foreninger fra REC Administration og give bestyrelser samt beboere en nærværende og effektiv ejendomsadministration og tilbyde dem en række digitale løsninger, der kan gøre livet i foreningen nemmere, siger Henrik Dahl Jeppesen, adm. direktør i DEAS.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder