Aarhus opretter 10 nye stillinger indenfor byplanlægning

Væksten af borgere og virksomheder, der har lyst til at etablere sig i Aarhus kan mærkes ved vækst i nybyggeri og omdannelse af allerede eksisterende by. Det øger kravene til planlægningen af en allerede tæt bebygget by, og derfor vedtager Aarhus byråd at oprette ti nye stillinger til lokalplanlægning.

– Vi skal bruge byens udvikling til at gøre vores by endnu bedre. Vi skal have en velfungerende og smuk by med mange grønne åndehuller. En mangfoldig by, hvor det er dejligt at være både barn og voksen. Planlægningen af byens udvikling er en kompleks opgave, og der er behov for, at vi afsætter flere ressourcer, så vi kan følge med den nuværende vækst, siger borgmester Jacob Bundsgaard.

Tilførslen af nye ressourcer til arbejdet med lokalplanlægning bliver også hilst velkommen af rådmand for Teknik og Miljø Kristian Würtz, der blandt andet vil udvikle processerne omkring borgerinddragelse i byudviklingen.

– Der er en stor offentlig interesse for, hvordan byen udvikler sig. Vi har allerede fokus på at inddrage borgere og erhvervsliv i udviklingen af byen, men vi vil gerne styrke samarbejdet ved eksempelvis at indlede dialogen tidligere i processen, så vi kan sikre de bedst mulige fælles løsninger, siger Kristian Würtz.

Deas har netop meddelt, at et nybyggeri med 230 nye lejligheder nær Midtbyen blev fuldt udlejet på cirka to måneder. Læs mere om det her.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder