(foto: Fokus Asset Management)

Edlund flytter hovedkvarteret til 5.547 kvm. Fokus Asset Management-ejendom på Frederiksberg

Efter nyheden om at Edlund sælger sin portefølje af herskabsvillaer på Valby Bakke, er det nu kommet frem, at virksomheden flytter sine medarbejdere til en 5547 kvm kontorejendom på Frederiksberg – nærmere bestemt La Cours Vej 7, der ejes af Fokus Asset Management.

La Cours Vej 7 kom på udlejningsmarkedet primo februar i år. Nu er ejendommen netop blevet udlejet efter et forløb med adskillige interesserede lejere, oplyser Nybolig Erhverv København.

– Der har lige fra starten været rigtig god aktivitet på ejendommen og flere attraktive lejere har vist interesse. Vi fik dog hurtigt identificeret den lejer, som vi mener, er den helt rette til ejendommen, siger Jan Dahl, director, head of lettings hos Nybolig Erhverv København.

La Cours Vej 7 er en velbevaret ejendom, der oprindeligt blev opført som domicil for industriselskabet NKT i 1938. Sidenhen har den været hjemsted for flere større danske virksomheder. Den nye lejer, Edlund A/S, er et KMD-ejet selskab, der leverer løsninger til administration af porteføljer inden for blandt andet liv og pension. Virksomheden har lejet samtlige 5547 kvm som domicil.

– Edlund er en moderne vidensvirksomhed med en medarbejderstab primært bestående af højtkvalificeret arbejdskraft med IT- og matematiske kompetencer. Derfor har en del af udlejningsarbejdet bestået i, at kunne se mulighederne i ejendommen, for at sikre, at den designes og indrettes på en måde, som på bedst mulig vis matcher de krav og behov som Edlund har, siger Jan Dahl.

Dette har ifølge Jan Dahl blandt andet involveret implementering af moderne space planning i storrumsmiljøer, dels i forbindelse med den fysiske indretning, men også i forbindelse med håndtering af problemstillinger som indeklima og støj.

La Cours Vej 7 har hele vejen igennem været markedsført med særligt fokus på den gode infrastruktur, nærhed til metro, cykelafstand til brokvartererne og de gode parkeringsfaciliteter. Det har i høj grad været disse parametre, som har været afgørende for Edlunds beslutning om at leje sig ind i ejendommen.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder