Sådan ser skitsen for morgenmadsrestauranten i Zleeps nye Aalborg-hotel til at se ud.

Zleep Hotel åbner 126-værelsers hotel i A. Enggaard-bygning centralt i Aalborg

Tidligere har Zleep-kæden drevet hotel i Aalborg fra 2007 til 2011 i Aalborg Øst

Stifter og adm. direktør i Zleep Hotels, Peter Haaber, fortæller, at det har længe stået på kædens ønskeliste at vende tilbage, da et hotel Nordjylland betyder, at Zleep Hotels bliver endnu bedre repræsenteret på landsplan.

– Vi har set på utallige muligheder for at vende tilbage, siden vi forlod vores mindre hotel i Aalborg Øst. Men det er først med denne fantastiske lokation lige ved banegården i det centrale Aalborg, at det er lykkedes os at finde den rigtige placering, siger Peter Haaber, der selv stammer fra Aalborg.

Hotellet kommer til at ligge i gåafstand til shopping, Aalborg Kongres & Kultur Center, Musikkens Hus og Nordkraft.

Peter Haaber fortæller, at aktivitetsniveauet i Aalborg er i stor vækst, hvilket gør, at der er plads til mere hotelkapacitet i byen. Tilføjelsen af hotellet i Aalborg i Zleep Hotels’ portefølje bliver især en fordelagtig mulighed for hotelkædens firmakunder, der får et bredere udvalg.

– Jeg har fulgt den fantastiske erhvervsudvikling, der er sket de sidste mange år i Aalborg – og som gammel aalborgenser bliver det en fornøjelse at åbne hotel i byen og være med til at understøtte denne udvikling, fortæller Peter Haaber.

Zleeps hotelprojekt i Aalborg er udviklet med entreprenør A. Enggaard, som udover entreprisen også vil stå som ejer af ejendommen.

Byggeriet af det nye Zleep Hotel begynder i 3. kvartal af 2017, og hotellet åbner i 2019.

Hotelkæden består i dag af 9 hoteller i Danmark, og kædens mål er at operere 20 hoteller i 2020.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder