De 35 energivenlige og vedligeholdelsesfrie familieboliger i ét plan er fra 102 m2 til 121 m2.

Aalborg-investor: – Vi kan ikke længere kun investere i eksisterende ejendomme

Frost & Kjøller Ejendomme investerer i 35 nybyggede dobbelthuse på Blæsborgvej i Aalborg Øst. De første beboere er allerede flyttet ind i Blæsborgparkens energivenlige boliger på mellem 102 og 121 kvm.

Frost & Kjøller Ejendomme er et ejendomsselskab, der investerer og videreudvikler små og mellemstore boligudlejningsejendomme primært i Aalborg. Hidtil har virksomhedens fokus primært været på at investere i eksisterende ejendomme i Aalborg, men på det seneste har Frost & Kjøller oplevet stor mangel på investeringsmuligheder.

Det skyldes ifølge partner Anne Mette Frost en stigende befolkningsvækst og mangel på eksisterende boliger.

– Aalborg har oplevet den største befolkningstilvækst af alle kommuner i Danmark i de seneste fire år med 10.000 nye indbyggere, og der forventes samtidig en stigning i indbyggertallet på 7,2 procent henover de næste ti år. Det medfører stor efterspørgsel, og vi kan ikke investere tilstrækkeligt i eksisterende boliger, siger hun.

Ejendomsmægleren Thorkild Kristensen Erhverv oplever stor interesse for at investere i Aalborg, og efterspørgsel på ejendomme får prisen til at stige.

– Der er rift om de nye ejendomme. De bliver ofte solgt som investeringsejendomme, og så bliver lejlighederne lejet ud. Det skyldes, at der er andre regler for udlejning i de nye boliger, hvor huslejen er markedsbestemt, siger indehaver og erhvervsrådgiver Peter Fredberg fra Thorkild Kristensen Erhverv.

De 35 nye boliger på Blæsborgvej kommer til at hedde Blæsborgparken, og den første etape af boligerne står klar til indflytning allerede i april, den anden etape i juni og sidste del forventes taget i brug i august.

– Det er naturligvis dyrt at bo, hvor alle andre også vil bosætte sig med kig til havnefronten. Det er trods alt heller ikke alle, der ønsker at bo klos op ad vandet, midtbyen og i tæt bebyggelse. Derfor ser vi på investeringsmuligheder i andre dele af Aalborg, hvor der er god infrastruktur, ledige byggegrunde og lavere omkostninger. Her er der mere luft til mennesker, og priserne giver også luft i familiernes økonomi, siger Anne Mette Frost.

 

 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder