Ejendomstorvet.dk lancerer helt ny portalløsning

Ejendomstorvet.dk, mæglernes fælles portal for ledige erhvervslejemål og ejendomme, bliver i dag lanceret i en ny forbedret version. Primo april er der 10.124 lokaler på siden til salg eller leje.

– Med den forbedrede portal ønsker vi at manifestere vores position som markedsleder og den foretrukne markedsplads for leje,køb og investering i erhvervsejendomme for såvel virksomheder, iværksættere og ejendomsinvestorer på lokalejagt som mæglere, administratorer og udlejere. Vi investerer i nye funktioner og endnu bedre brugeroplevelser for at omfavne den stigende trafik fra især mobiler og iPads. Det skal være gratis, nemt og overskueligt at finde og sammenligne nye lokaler og investeringsejendomme, siger adm. direktør Simon Birch Skou, Ejendomstorvet.dk.

Ejendomstorvet får i den nye version øget tilgængelighed, nye funktioner og forbedrede søgemuligheder, der alle er udviklet i samarbejde med designbureauet Sorthvid, der har brugt sig selv som testvirksomhed.

– Vi har set på, hvad der er relevant for brugerne. Vi har ikke specielt forstand på ejendomsmarkedet, men er en virksomhed i vækst; vi bor på vores fjerde adresse på 8 år. Vi har adresse på Islands Brygge, men for os er hverken kvarteret eller kvadratmeter så vigtigt. Vi går efter nogle særlige karakteristiska, for eksempel at der er højloftet. Den slags kan man søge efter nu og få vist en stribe relevante sager, siger Peter Risborg, partner og informationsarkitekt i Sorthvid.

De nye funktioner på Ejendomstorvet.dk er skabt ud fra, at alle skal have en god brugeroplevelse, uanset skærmstørrelse og teknisk format. Søgemulighederne er blevet forbedret med blandt udvidet søgning på nøgleord og geografiske områder defineret af brugeren. Desuden er Ejendomstorvet.dk udbygget med en funktion, som er kendt fra Boligsiden.dk, nemlig et kort med markeringer af de udvalgte lejemål/lokaler.

Ejendomstorvet.dk har Danmarks største udvalg af ledige lejemål samt ejendomme til salg med adresse, foto og tekst om aktuelt cirka 10.000 lokaler og ejendomme. Dataene kommer fra næsten alle landets erhvervsmæglere samt en række pensionskasser, ejendomsselskaber og ejendomsadministratorer. Ejendomstorvet.dk har det seneste år oplevet kraftigt stigende trafik med i øjeblikket over 115.000 besøg hver måned efter portalen blev relanceret som Ejendomstorvet i stedet for det tidligere Oline.dk.

 

Ejendomstorvet ejes af erhvervsmæglere over hele landet, og adm. direktør Simon Birch Skou refererer til en bestyrelse sammensat af erhvervsmæglere fra forskellige typer mæglerfirmaer.

Læs også Oline skifter navn til Ejendomstorvet





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder