Torbjørn Mandahl Pedersen, LE34.

LE34 ansætter ny forretningsområdechef

Torbjørn Mandahl Pedersen bliver ny forretningsområdechef for GIS i LE34. Torbjørn Mandahl Pedersen bliver ansvarlig for et forretningsområde med 20 udviklere, projektledere og specialister.

– Med sin erfaring og indsigt i GIS-området er Torbjørn et helt naturligt valg. Med ham som forretningsområdechef får vi samlet virksomhedens GIS-kompetencer, samtidig med at vi kommer tættere på kunderne og deres projekter, siger Kenneth Norre, der er adm. direktør i LE34.

Torbjørn Mandahl Pedersen fremhæver blandt andet, at GIS henover de seneste år har rykket sig fra at være et specialværktøj for professionelle brugere til at blive udbredt til nye typer brugere. Brugen af appen Borgertip er et godt eksempel på denne udvikling, da mange kommunale administrationer har opnået gode resultater med at indsamle data fra borgerne på en intuitiv og brugervenlig måde via telefonen.

LE34 er med 25 kontorer og over 300 medarbejdere Danmarks største landinspektørfirma. Virksomheden arbejder for bygherrerådgivere, byggebranchen, forsyningsselskaber, landbruget, private og den offentlige sektor i ind- og udland. LE34 er certificeret efter ISO 9001:2008.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder