(Foto: Colliers)

IT-virksomheden EG rykker ind i 2.300 kvm. ombyggede industrilokaler i Odense

IT-virksomheden EG er flyttet ind i et nyt kontor i industribygningem Østerbro 1-7 i Odense på i alt 2.300 kvm.  EG rykker fra 3 lokationer sammen i de nye lokaler 1. juli med i alt 100 medarbejdere.

– Vi lagde vægt på en bynær beliggenhed tæt på både motorvej og banegård, hvilket vi får opfyldt her. Odense Kommune har investeret massivt i området, så Østerbro er i dag et attraktivt område. siger facility manager Søren Kragh Sørensen, EG.

Han understreger. at det var vigtigt for selskabet, at bygningen bliver 100 pct. renoveret.

– Bygningen bliver 100 pct. renoveret og det var en af årsagerne til, at vi valgte netop den bygning, vi ville ikke ind et sted, hvor vi skulle indrette os i noget, der måske ikke var helt tidssvarende. Vi får nogle åbne, moderne lokaler og har tilstræbt et New Yorker miljø med betonvægge, højt til loftet og rigtig fint lysindfald, siger Søren Kragh Sørensen.

I takt med, at medarbejderne stiller større krav til de fysiske rammer og faciliteter på arbejdspladsen, er der sket en ændring i de ting lejerne efterspørger, når de skal have nye lokaler.

Colliers, der har stået for salget, oplever at den type ejendomme er i høj kurs i hele landet. Virksomhederne vil gerne være i en ejendom med sjæl og historie.

– En af de ting, vi oplever er i høj kurs, er gode kantinefaciliteter og fællesarealer. Det var noget, der var sekundært i gamle dage, men nu er det noget, der tillægges meget stor betydning hos vores kunder, siger Martin Fuhlendorff erhvervsmægler hos Colliers.

Østerbro er inde i en meget udvikling, hvor det gamle erhvervskvarter undergår en forvandling fra industri til et livligt område med et mix af bolig og erhverv.

Ejendomsselskabet Østerbro 1-7, der udlejer ejendommen, har opført og udlejet 40 lejeboliger i direkte forlængelse af erhvervsenheden. Østerbro vil danne bro til Odense centrum og byfornyelsen omkring Thomas B. Thriges Gade og med den rette infrastruktur bliver Østerbro et godt sted både at bo og arbejde.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder