Gefion Group ledes af fra venstre Henrik Nissen, Thomas W. Færch og Jørgen Juncker.
Gefion Group ledes af fra venstre Henrik Nissen, Thomas W. Færch og Jørgen Juncker. (Foto: Thomas Arnbo)

Gefion Group mere end tredobler resultatet til 67 mio. kr. i 2016-regnskab

Det kører tilsyneladende på skinner for Gefion Group.

Regnskabet viser, at 2015 blev overgået i 2016 med mere end en tredobling af overskuddet, fra 18,4 millioner kroner i 2015 til 67,3 millioner kroner i 2016. Det svarer til en vækst på 266 procent.

Omsætningen nåede 211 millioner kroner. Den samlede projektværdi for Gefion Groups projekter udgør fire milliarder kroner.

Gefion Group består i dag af Gefion Ejendomsudvikling og Gefion Group ApS.

-Vi er meget tilfredse med, at det er lykkedes os at få så godt fat i markedet og samtidig udbygge vores organisation med en række kompetente nøglepersoner. Adgangen til kapital er fornuftig. Vores vigtigste opgave er at honorere investorernes tillid. Regnskabet for 2016 viser, at Gefion Group har styr på processerne og kan afslutte projekterne med et godt afkast, siger adm. direktør Thomas W. Færch, Gefion Group og fortsætter:

Gefion Group har i årets løb etableret et Advisory Board med Per Mikael Jensen, Peter Lindegaard, Morten Gaardboe og Jens-Erik Corvinius. Alle kendte og tunge erhvervsfolk.

I driften har Gefion Group udvidet fra fire til 12 medarbejdere, blandt andet med to tidligere Sjælsø topfolk, Kim Breyen som finansdirektør og Jørgen Junker som COO. 

Markedsleder på konvertering i København
Det  blot tre år gamle selskab, der er startet af adm. direktør Thomas W. Færch og udviklingsdirektør Henrik Nissen, er hurtigt blevet ekspert i udviklingsprojekter i København. Gefion Group har igennem de seneste år fokuseret på at omdanne centralt beliggende erhvervsejendomme til attraktive boliger.

Siden starten i 2013 har Gefion Group igangsat udviklingen af 22 projekter, hvoraf 15 projekter er i gang og syv projekter er afsluttet og solgt dels til private boligkøbere dels som grydeklare udviklingsprojekter til investorer.

Samlet er Gefion Group i gang med udviklingen af 135.000 etagemeter med 2.600 boliger, heraf ca. 500 ungdomsboliger, plus erhverv. I pipelinen er der yderligere 50.000 etagemeter med cirka 1.000 boliger.

Egenkapitalen i Gefion Group er steget fra 14,4 millioner kroner til 74,8 millioner kroner i 2016.

Senest har Gefion Group offentliggjort en stor satsning i Rødovre Port, en ny bydel ved Rødovre S-Station med 33.600 etagemeter bolig og 3.900 etagemeter erhverv med en projektværdi på over en milliard kroner.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder