(Foto: Estate Media)

Den danske stand slår dørene op på Mipim

 

Tirsdag slog Mipim dørene op til årets internationale messe for ejendomsfolk og investorer i Cannes, der i år er vokset til godt 24.3000 deltagere. Omkring 650 folk fra den danske ejendomsbranche er igen i år rejst til den franske middelhavsby for at tale forretninger og netværke. Det kunne man også se på den danske stand, der tirsdag formiddag allerede var fyldt godt op.

– Når vi man ser på, hvor mange der har været der tirsdag formiddag de foregående år, så ser det ud til, at den danske stand nyder en stigende popularitet, siger Jacob Saxild, der er ansvarlig for Copenhagen Capacity’s mangeårige stand og aktiviteter på Mipim.

I år har Copenhagen Capacity valgt at give de danske partnere på standen adgang til en lejlighed, der ligger 5 min. væk fra Festivalspalæet, til private arrangementer og møder.

– Den største nyskabelse er, at vi forbinder standen med vores lejlighed, hvor vi holder nogle events. Vi opfordrer også vores partnere til at gøre brug af lejligheden, der er perfekt til at holde møder i, siger Jacob Saxild.

I år har standen for første gang fået selskab af nogle partnere, som ikke arbejder direkte i ejendomsbranchen.

– Vi har blandt andet fået selskab af Invita Køkkener, Ambercon og Erik Bagger Furniture, som ikke decideret arbejder i ejendomsbranchen, men som er leverandører til dem. Det er første gang vi ser, at de gerne vil være med og ser det som et godt udstillingsvindue, siger Jacob Saxild.

 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder