(Foto: Duras)

Duras fik overskud på 42 mio. kr. i 2016 og sætter fokus på udviklingsejendomme

Duras, ejendomsinvesteringsselskabet med adresse i Vejle, understreger med sit årsregnskab for 2016, at det er en god forretning at investere i provinsen.

Med et resultat før skat på knap 42 mio. kroner, en egenkapital på godt 86 mio. kroner, en samlet ejendomsportefølje på knap 322 mio. kroner samt en soliditetsgrad på 28,3 procent er der god grund til smil hos selskabets to ejere, direktør Mogens Zinck og bestyrelsesformand Henrik Higham Schlüter.

– Vi har haft et fremragende år, og vi er naturligvis meget tilfredse, siger Mogens Zinck.

Dykker man ned i tallene, kan man læse, at Duras ikke blot har formået at tjene penge på driften af sin ejendomsportefølje. Selskabet har også tjent penge på udvikling af ejendomsprojekter, samtidig med at ejendomsporteføljen er blevet mere værd.

– Vi forventer også et godt 2017 med en drift af ejendomme i absolut topform, siger Mogens Zinck og uddyber:

– Vi har i øjeblikket en stor ejendomsportefølje til salg og er godt i gang med forhandlingerne på denne. Strategien bag salget er, at vi gerne vil fokusere endnu mere på udviklingsprojekter i forhold til 2016 og på øget handel med ejendomme.

Læs også: Vejle-selskab vil sælge ejendomme for 700 mio. kr. uden mæglerhjælp





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder