Norsk hotelkonge vil købe op for flere milliarder i Københavns hotelmarked

Den norske mangemilliardær Petter Stordalen, der i forvejen ejer Nordic Choice Hotels, har ambitioner om at købe endnu mere op i det københavnske hotelmarked, skriver Børsen.

Inden for de næste år er hans mål at firedoble andelen i det københavnske hotelmarkedet fra den nuværende på 5,7 pct. til omkring 20 pct.

– Det går aldrig hurtigt nok for mig. Jeg er konstant utålmodig og savner nye projekter, og det er også derfor, at vi er i forhandlinger om en række nye hotelprojekter i København, siger Petter Stordalen til Børsen.

Han leder lige nu efter interessante emner, der kan udvikles til både budgethoteller og high-end-hoteller, og han er angiveligt klar til at smide store milliardbeløb få bordet for at få fat i de rigtige ejendomme i den danske hovedstad.

Han er dog ikke den eneste, som er på jagt efter opkøbsmuligheder. Både Scandic Hotels og BC Hospitality Group understreger over for Børsen, at de kigger efter nye steder til at placere nye hoteller.

– Jeg forstår godt, at alle kigger efter nye steder at opføre hoteller, fordi alle har fantastiske belægningsprocenter, siger Ole Egholm, indehaver af Dansk Brancheanalyse, til Børsen.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder