(Foto: Nybolig Erhverv)

Trailervirksomhed sælger 13.000 kvm. erhvervsejendom på to måneder

Den fynske virksomhed Brenderup offentliggjorde i december 2016, at deres produktion af trailere på Fyn slutter. Nu er det sidste kapitel officielt slut, da virksomheden på to måneder har fået solgt deres fabrik bestående af 13.000 kvm. lager/produktion og administration.

Nok er en epoke slut for produktionen af Brenderup trailere, hvor produktionen flytter til Polen, men navnet lever videre. Brenderup skal nemlig stadig have hovedkontor på Fyn, hvor de kommer til at beskæftige ca. 12-15 personer inden for salg, markedsføring, kundeservice og udvikling.

– Det er meget positivt for Brenderup, at de har fået solgt fabrikken så hurtigt, herved kan de nu koncentrere sig om at komme på plads på en ny lokation, siger erhvervsmægler Niels Jørgensen fra Nybolig Erhverv Odense, der stod for salget.

Efterspørgsel efter logistikejendomme
Hos Nybolig Erhverv Odense oplever man også stigende efterspørgsel efter lager-, logistik- og produktionsejendomme i denne størrelse, hvor udbuddet ikke kan følge med efterspørgslen.

– Det er ikke noget nyt, at flere og flere efterspørger denne type ejendom. Allerede i 2016 kunne vi mærke, at efterspørgslen var markant større end udbuddet. Salget af Fabriksvej 4 afspejler også denne påstand, hvor det kun tager ca. 2 måneder at sælge ejendommen, udtaler direktør Bent S. Jensen, Nybolig Erhverv Odense.

Hvem køberen af den store fynske ejendom er, må forblive en hemmelighed lidt endnu, men planen er, at der fremadrettet skal være produktion og hermed vil der være en del arbejdspladser, der skal besiddes.

– Det er virkelig godt for området, at der fremadrettet skal være produktion på ejendommen, og at der dermed skabes arbejdspladser. Hos Nybolig Erhverv Odense er vi meget positive og stolte over, at det har været muligt at bære traditionen videre med en stor arbejdsplads i området, udtaler direktør Bent S. Jensen, Nybolig Erhverv Odense.

Læs også: Laveste antal tomme logistikejendomme i otte år

 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder