SG Nordic har købt en portefølje af butiksejendomme af Innovater. Handlen forventes samlet at få en værdi på 250 mio. kr., når ejendommene står færdige til overtagelse. Her Ålsgårde Centret i Nordsjælland, som SG tidligere har overtaget fra Innovater.

SG Nordic køber butikscentre for 250 millioner kr. af Innovater

SG Nordic, der netop har skiftet navn fra Sinai Group, har opkøbt en portefølje af butiksejendomme af Innovater i Danmark til 250 millioner kr.

Ejendommene ligger spredt udover Danmark og forventes leveret fra andet kvartal 2017, oplyser investeringsselskabet, der ledes af London-baserede Erez Karti, men har opbygget et driftsselskab i Danmark.

– Innovater er glade for at fortsætte samarbejdet med SG Nordic. Porteføljesalget består af kvalitets aktiver med ledende supermarkedskæder, der alle er forpligtigede på lange kontrakter. Vi værdsætter og anerkender SG Nordic som en dygtig og solid investor. De har det set-up, der skal til for at gennemføre sådanne processer på en professionel og gnidningsløs måde. Vi har samarbejdet over de seneste fire år og ser frem til at fortsætte, siger adm. direktør Morten Lykke, Innovater.

Alle på lange kontrakter
Ankerlejerne i porteføljen er Meny, Kiwi, Rema 1000 og Netto, der alle har underskrevet lange kontrakter, hvilket demonstrerer deres engagement og tilknytning til lokationerne.

 CEO Erez Karti fra SG Nordic (Foto: SG Nordic)
CEO Erez Karti fra SG Nordic (Foto: SG Nordic)

– Opkøbet af porteføljen er i tråd med SG Nordics ambition om at blive en ledende ejer og operatør af supermarked-forankrede ejendomme i Danmark. Når de nye ejendomme er fuldt overtaget, vil vores portefølje inkludere flere end 30 diversificerede aktiver på meget lange kontrakter. Innovater er en professionel udvikler, som har medvirket til vores vækst siden 2012. Vi er glade for at fortsætte dette udbytterige samarbejde og ser frem til at eksekvere denne handel med succes, siger CEO Erez Karti fra SG Nordic.

Ejendomsselskabet, der er baseret i London, har siden 2010 har haft en strategi med at opkøbe flere butikscentre og supermarkeder i Danmark. Det er ikke mere end en måned siden, at selskabet offentliggjorde købet af Vestamager Centret ved Kastrup i København.

Læs også Sinai skifter navn til SG Nordic og køber Vestamagercentret

 





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder