(Illustration: Rubow Arkitekter)

Arkitektteam er valgt til at stå for udvidelsen af plejecenter i Sønderborg

I samarbejde med A78 arkitekter som totalrådgivere, har Rubow arkitekter og Regnbuen-Kontur arkitekter vundet konkurrencen om udvidelsen af Gråsten Plejecenter for Sønderborg Kommune.

Plejecentret udvides med nye boliger, specielt henvendt til demente borgere. Samtidig skal dagcentrets funktioner og tilbud opdateres til nutidig standard.

– Jeg glæder mig især over, at beboerne også kan se frem til et spændende udenomsareal med dejlige gårdhaver og små stisystemer, der er tilpasset landskabets niveau, så det er trygt og sikkert at gå sig en tur, siger næstformand i seniorudvalget Jens Peter Thomsen.

I dommerbetænkningen fremhæves det at ”Byggeriet afspejler et arkitektonisk stærkt hovedgreb”. Hovedideen bag vinderprojektet har været at skabe hjemlighed og overskuelighed med gode betingelser for ældre og plejepersonale i både fællesskab og privathed. De nye boliger får en fantastisk beliggenhed og en smuk udsigt over fjorden.

Det samlede vinderteam består af A78 arkitekter, Rubow arkitekter og Regnbuen-Kontur arkitekter samt Wad landskabsarkitekter, Dansk Energi Management & Esbensen med Ian Hobson Construction.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder