(Gaest.com)

Radisson Blu indgår samarbejde med mødelokalernes svar på Airbnb

Gaest.com vil forsøge at disrupte måden vi tænker mødelokaler på, nøjagtig ligesom Airbnb gjorde det med hotelbranchen. Selskabet har netop indgået et samarbejde med Radisson.

– Radisson Blu og Park Inn By Radisson Blu er en stor og meget erfaren aktør, når det kommer til facilitering af møder, konferencer og andre arrangementer. Og de tilbyder nogle rigtig gode og lækre rammer, som vi er superglade for, at vores kunder nu kan booke via Gaest.com. Vi tror på en fremtid, hvor on-demand og fleksible bookingmuligheder på timebasis bliver stort, og aftalen er blot et tegn på, at Radisson vil være med helt i front, siger Anders Mogensen, som er co-founder af Gaest.com.

Vil ændre mødekulturen
Det er alt fra store hoteller til mindre udbydere, der stiller deres lokaler til rådighed gennem Gaest.com. Og ligesom Airbnb med stor succes har ændret den måde, vi overnatter på, er Anders Mogensen ikke i tvivl om, at konceptet kan være med til at ændre mødekulturen i Danmark.

– Først og fremmest er det let at finde nogle utraditionelle rammer, hvor alle forhold er kvalitetstjekket, og dertil er det en fordel, at man kan leje lokalerne på timebasis, så man ikke behøver binde sig for hele og halve dage, men blot kan nøjes med et par timer, forklarer Anders Mogensen og fortsætter:

– Samtidig er det smart for de steder, som har lokaler, der måske står tomme mange dage om ugen. De vil med større sandsynlighed kunne vende døde perioder til aktiv udlejning i stedet, siger han.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder