Direktør Thomas Borg, Nectar Asset Management. Foto: Nectar

Nectar Asset Management køber konkurrent og forvalter nu for 7,5 mia. kr. ejendomme

Nectar Asset Management har opkøbt Kristensen Management, og administrerer nu mere end 140 ejendomsselskaber i Danmark.

– Vi er glade for, at vi med opkøbet af Kristensen Management sikrer os en stærkere markedsposition i forhold til de private investorer. Kristensen Management er en af Danmarks mest kompetente organisationer inden for asset management, og deres knowhow vil afgjort komme vores klienter til gode, siger direktør i Nectar Asset Management, Thomas Borg.

Efter opkøbet forvalter Nectar 200 ejendomsselskaber med henholdsvis danske, tyske, engelske, finske og svenske ejendomme. Den samlede aktivmasse udgør med opkøbet mere end 7,5 mia kr., og medarbejderstaben vokser fra 6 til nu i alt 20 medarbejdere fordelt på kontorer i Danmark og England.

Efter opkøbet vil Nectar Asset Management være i alt 18 medarbejdere i Danmark, som vil blive samlet på Kristensen Managements eksisterende kontor på Rådhuspladsen i løbet af januar 2017.

Inspiration fra udlandet
Det danske rådgivningsselskab blev etableret i 2011 med fokus på engelske ejendomme, men udvider nu sine ambitioner på hjemmemarkedet. Med opkøbet af Kristensen Management fordobler virksomheden aktivmassen under forvaltning, og den stejle vækstkurve bygger på, at virksomheden har opnået en stærk position i markedet for privatinvestorer, som man nu vil udbygge yderligere.

– Vi hjælper med at realisere den enkelte ejendoms uudnyttede potentiale og at kvantificere optimeringsmulighederne, så investorerne hurtigt kan forholde sig til de scenarier, vi opstiller. Vores tilgang til optimering er holistisk, hvilket betyder at vi både rådgiver vores kunder om, hvordan ejendommen bliver mere værd samt hvilken finansiering, som er mest hensigtsmæssig. Alt sammen under hensyntagen til en konkret investeringsstrategi og horisont, siger Thomas Borg.

Modellen skaber også rum til at aflaste investorer, som gerne vil bruge mere tid på andre investeringer, familieliv, rejser el. lign. Denne mulighed for at udlicitere drift og udvikling har fungeret optimalt på Nectars markeder i udlandet, og nu vil den unge virksomhed give de danske privatinvestorer samme mulighed.

– Vores vigtigste funktion er at sikre en værdiforøgelse af vores klienters ejendomsinvesteringer. Der er forskel på en passiv og en aktiv forvaltningstilgang. Hos Nectar praktiserer vi den aktive, som indebærer, at vi varetager hele værdikæden på vegne af investorerne – lige fra ejendomsadministration til regnskabsudarbejdelse, siger Thomas Borg.

Partnerne ønsker ikke at oplyse købssummen.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder