Peter Larsson (Foto: Freja Ejendomme)

Freja styrker ejendomsudvikling med arkitekt fra By & Havn

Statens ejendomsselskab Freja har ansat Peter Larsson som projektleder.

Peter Larsson (40 år) er uddannet arkitekt fra Kunstakademiets Arkitektskole og har bl.a. erfaring fra BIG og Force4 Architects. De seneste 5 år har han arbejdet som projektleder hos Udviklingsselskabet By & Havn i afdelingen Bæredygtighed & Byliv.

– Min erfaring fra mine tidligere ansættelser vil være meget nyttig i min nye stilling hos Freja, hvor jeg skal udvikle tidligere statslige ejendomme til nye funktioner. Det er ikke kun min baggrund fra en udviklingsvirksomhed som By & Havn, som kommer i spil, Frejas store fokus på arkitektonisk kvalitet i deres projekter, gør også at min erfaring fra forskellige tegnestuer helt sikkert vil være en stor fordel. Jeg glæder mig meget til at komme i gang med en hverdag med mange arkitekturrelaterede projekter, siger Peter Larsson.

Peter Larsson ser også frem til samarbejdet med sine nye kollegaer om udvikling af Frejas   ejendomme i hele landet. Samarbejdet i en mindre organisation som Freja virker dynamiske og engagerende:

– Freja ejendomme har projekter i hele kongeriget. Hver kommune byder på spændende udfordringer, og det finder jeg meget tiltalende. Det skaber stor arbejdsglæde for mig at kunne arbejde med forskelligartede projekter, fortæller Peter Larsson.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder