CNH Industrial, der blandt andet ejer Iveco, har lejet 4.000 kvm. på Roholmsvej 19-21 af Castellum. (Foto: Castellum)

Castellum har udlejet tre lejemål på 7600 kvm.

Castellum har udlejet tre lejemål på i alt 7.600 kvm. Virksomheden har indgået en aftale med den tyske kemikoncern Basf, der i løbet af 2017 flytter det nordiske hovedkvarter til Kalvebod Brygge 45, hvor man lejer 2.500 kvm., mens en international IT-virksomhed har indgået et lejemål på 1.100 kvm. på Støberigade 12-14 i Sydhavnen i København.

Sidst men ikke mindst har CNH Industrial, der blandt andet ejer Iveco, samler to kontorer på Roholmsvej 19-21, hvor de lejer 4.000 kvm. af Castellum.

– Vi er stolte over at kunne byde disse tre virksomheder velkommen som lejere i vores ejendomme. Samtidig kan vi med tilfredshed konstatere, at vi i den storkøbenhavnske portefølje har en solid udlejningsgrad og derfor få ledige lejemål, siger Thomas Wenzell Olesen, markedsdirektør i Castellum.

Castellum har i Storkøbenhavn en portefølje bestående af 19 ejendomme, hvoraf knap halvdelen er beliggende i det centrale København, mens de resterende ejendomme ligger i nogle af de populære erhvervsområder i eksempelvis Glostrup og Brøndby.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder