Postterminalen set fra luften. Foto: Danica Pension.

ATP og Danica køber kontorbygning til 3 mia. kr. på Postgrunden

ATP Ejendomme bliver medejer af en ny kontorbygning på Postgrunden i København. ATP Ejendomme og Danica Pension har indgået en aftale om fælles ejerskab af en kommende kontorbygning på Postgrunden i København.

Aftalen, der bl.a. er betinget af forventet lokalplansgodkendelse, betyder, at ATP Ejendomme og Danica Pension kommer til at eje 50 procent hver af ejendommen. Den forventes at indeholde 66.000 kvm. erhvervslejemål og ejendommens samlede værdi forventes at udgøre omkring 3 milliarder kr.

– Vi er meget tilfredse med at blive en del af et spændende projekt. Det er en investering, som passer fint ind i vores strategi om lange og stabile cash flows, som dermed sikrer ATP’s medlemmer et stabilt afkast, siger Michael Nielsen, direktør i ATP Ejendomme.

Postgrunden blev købt af Danica Pension i 2015. Over de kommende år er det planen på grundarealet at udvikle et nyt og attraktivt bykvarter i det centrale København med plads til boliger, kontorarbejdspladser, café- og butiksliv.

– For Danica Pension har det været afgørende, at vi med ATP får en langsigtet investor med stor ekspertise inden for ejendomsmarkedet. Vi vil nu sammen arbejde videre med planerne for bygningen, så vi sikrer, at det bliver et attraktivt erhvervslejemål, og vi samtidig skaber et optimalt samspil med den øvrige del af Postgrunden, siger Anders Svennesen, CIO Danica Pension. Bygningen forventes at stå klar til indflytning i begyndelsen af 2022.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder