CEO Tine Thygesen (Foto: © clausboesen.dk

Founders House fusionerer med norsk coworking-gigant

Danske Founders House og norske Mesh, der udbyder kontorplads i henholdsvis København og Oslo, slår sig sammen for at blive den ledende spiller i Norden indenfor fleksibelt kontorplads til iværksættere, ildsjæle og skalerbare virksomheder.
Founders House startede den danske coworking bølge for 6 år siden i en gammel herskabslejlighed på Kgs Nytorv. Siden har de udvidet 4 gange, samt åbnet en hel bydel for IT- virksomheder, Startup Village, på Islands Brygge. Sammen med Mesh udbyder de idag 6700 kvm. kontorplads. Yderligere 6000 kvm. er allerede påbegyndt, for målet er blive nordens bedste udbyder af fleksible kontorer og innovationsnetværk.
Dansk CEO
Virksomhederne bliver samlet i een ejerstruktur hvor danske Tine Thygesen træder ind som CEO.
– Erhvervsejendomsmarkedet har slet ikke formået at udvikle sig i samme retning som deres kunders behov og er bagud med både produktudbud og og community-tankegang. Virksomheder idag vil have fleksibilitet, service og netværk, og det kræver udlejere som er medspillere, ikke modspillere, siger Tine Thygesen.

 Anders Mjåset, der er stifter og CEO af Mesh, bliver ansvarlig for produkt efter sammenlægningen.

– Sammen har vi fundamentet, positionen og teamet til at skalere, siger Mjåset og uddyber at Founders House og Mesh bygger på de samme værdier om at understøtte virksomheder i vækst med netværk og fleksible services.

– Vi er næste generations ejendomsselskab som fokuserer på community, teknologi og fleksibilitet. Og fordi vores virksomhed er født i software verdenen er det naturligt for os selv at udnytte teknologi til at øge effektiviteten, derfor kan vi servicere små og mellemstore virksomheder på mere fleksible vilkår end traditionelle udlejere,siger Mjåset.

Både Mesh og Founders House retter sig mod virksomheder med vækstambitioner i størrelsen 1 til 80 mand – et segment der traditionelt anses for besværligt af ejendomsbranchen som foretrækker store, stabile lejemål.

Udvidelser på vej
Tilsammen servicerer de to kontormiljøer 150 virksomheder med 450 ansatte. Målet er at udvide med 5 lokationer mere i løbet af de næste 3 år for at binde det nordiske marked sammen.
– Til trods for at vi i disse tider ser meget mod USA så er vores nabolande stadig vigtige eksportmarkeder, derfor er det oplagt at facilitere mere direkte indgang for virksomheder, siger Thygesen. De virksomheder som lejer sig ind i en lokation vil kunne bruge de andre lokationer i gruppen som springbræt til at etablere sig i andre lande.




Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder