(Foto: Arkiv)

Bonniers domicil solgt til C.W. Obel Ejendomme for 178 mio. kr.

Bonnier Publications har solgt sin 7269 kvm. store domicilejendom på Strandboulevarden 130, 2100 København Ø til C.W. Obel Ejendomme for en pris på 178 mio. kr.

Bonnier forbliver fremadrettet i ejendommen som lejer, og ejendommen vil således også fremover tjene som domicil for Bonnier Publications i Danmark.

– Det er Bonniers strategi at koncentrere sig om vor primære forretning, og vi ønsker derfor ikke at være ejendomsbesiddere. Vi vil glæde os til et langvarigt samarbejde med C.W. Obel Ejendomme, som vi betragter som en særdeles professionel langsigtet udlejer for os, siger økonomidirektør Morten Kaiser, Bonnier Publications.

Hos C.W. Obel Ejendomme er man glad for at kunne øge sin portefølje af attraktive kontorejendomme i København med ejendommen.

– Vi har i forvejen flere Bonnier-selskaber som lejere i vore ejendomme, og vi er glade for at kunne udbygge samarbejdet med Bonnier ved købet af denne attraktive domicilejendom, siger direktør Torben Black, C.W. Obel Ejendomme.

Sadolin & Albæk har formidlet transaktionen. Plesner har været juridisk rådgiver for Bonnier mens Bruun & Hjejle og Bascon har bistået C.W. Obel Ejendomme.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder