(Foto: PNP-BYG)

Rekordstigning: 200 procent flere renoveringsprojekter i 2016

Flere og flere renoveringsprojekter ser dagens lys i Danmark. I følge en ny prognose fra Byggefakta bliver der i 2016 igangsat projekter for 7,7 mia. kr, hvilket er en stigning på 237 pct. sammenlignet med 2015.

Et af de projekter, som er afsluttet i indeværende år, er Pnp-Bygs totalrenovering af en ti etager høj boligejendom i Ishøj Bycenter med 137 lejligheder.

Opgaven har udover udskiftning af knap 350 vinduespartier omfattet fjernelse af bygningens oprindelige felter mellem vinduerne samt opbygning af nye velisolerede fremspring, der tilfører den store ejendom en helt ny arkitektonisk profil.

– Den oprindelige facaden var ret medtaget og slet ikke isoleret efter dagens normer, men samtidig var lejlighederne, der huser mange ældre lejere, præget af træk og problemer med indtrængende vand fra de gamle vinduespartier, siger ejendommens mangeårige tekniske rådgiver Kaj Andersen fra KT Andersen Aps.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder