Kirstine Sand går fra ATP til udlejningsdirektør i Sadolin & Albæk

Kirstine Sand, 38 år, tiltræder til foråret som Sadolin & Albæks nye direktør og partner for erhvervsmæglerens udlejningsaktiviteter. Kirstine kommer fra en stilling som underdirektør i ATP Ejendomme.

Samarbejdet mellem Sadolin & Albæk og Kirstine Sand kommer som svar på, hvad begge parter ser som markant skærpede krav fra både internationale og danske investorer og ejendomsudviklere til de kompetencer, erhvervsmæglere skal kunne tilbyde.

-Vi ser en klar tendens til, at videntung analyse og rådgivning ikke kun bliver efterspurgt i forbindelse med køb og salg af erhvervsejendomme, men i stigende grad også når det gælder udlejning af ledige lejemål, siger COO og partner, Jan Kristensen fra Sadolin & Albæk og fortsætter:

-Derfor er Kirstine Sand den helt rigtige samarbejdspartner for os: Hun brænder helt tydeligt for udlejningsmarkedet og har skabt nogle meget imponerende resultater. Kirstines mangeårige virke indenfor erhvervsudlejning dokumenterer en høj faglighed og hendes erfaring som mægler, udlejer og indkøber af erhvervsmæglerydelser leverer en værdifuld indsigt, som vil komme vores kunder til gode og styrke Sadolin & Albæks profil yderligere.

For Kirstine Sand er muligheden for at opbygge Sadolin & Albæks udlejningsafdeling helt unik:

-Markedet for erhvervsudlejning er under forandring. Med det nye set-up har jeg sammen med Sadolin & Albæks partnerkreds en stærk ambition om at være på forkant med markedets krav til erhvervsmæglere. Det betyder helt grundlæggende, at vores indsats tager afsæt i en indgående og veldokumenteret viden om markedet, og at vi kan kvalificere denne information, så vi drager nytte af den i udlejningsprocesserne til fordel for den enkelte kunde.

– Og så har Sadolin & Albæk et stærkt brand og det forpligter. Jeg glæder mig til at blive en del af virksomheden, slutter Kirstine Sand.

Kirstine Sand er pt. på barselsorlov med sit 3. barn fra sin stilling som underdirektør i ATP Ejendomme, hvor hun har været siden 2010. Inden da var hun ansat som director i Colliers fra 2006-2009 og som projektleder i Slots- og Ejendomsstyrelsen fra 2003-2006. Kirstine Sand er uddannet Cand.jur fra Aarhus Universitet i 2003.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder