Jan Lagerstrom. Foto: NHC.

Nordic Hotel Consulting ekspanderer med kontor i Finland

Jan-Erik Lagerström kommer til at stå i spidsen for NHCs aktiviteter i Finland. Han har over 20 års erfaring i den finske hotel og restaurant branche inden for salg, marketing, management og drift og har blandt andet været hos Radisson Blu Hotels, Sokos Hotels, Crowne Plaza Hotels, Hotel Indigo, Holiday Inn Hotels og Cumulus. Desuden har han været seniorrådgiver hos Cristie + Co, hvor han dækkede Norden og Baltikum. Jan-Erik Lagerström har en bachelorgrad i International Hospitality Management fra Florida Metropolitan University.

-Interessen for hoteludvikling og -investering er stigende som følge af opadgående driftsresultater i Helsinki og resten af Finland. Vi forventer en betydelig efterspørgsel for hotelrådgivningsservices fra både inden- og udenlandske spillere, siger Jan-Erik Lagerström.

Markedet i Helsinki er under kraftig udvikling i disse år. Der er pt. 1.500 nye hotelværelser på vej i den finske hovedstad, hvilket svarer til en kapacitetsstigning på omkring 17 procent. Efterspørgsel og omsætning er også opadgående, og i andet kvartal af 2016 lå omsætning per hotelværelse 15,6 procent højere end samme kvartal året før.

-Vi har længe ønsket at kunne dække det finske marked, så vi fysisk er tilstede i alle nordiske hovedstæder og fordi vi oplever en stigende efterspørgsel for rådgiverydelse og køb/salg indenfor hotelindustrien i Finland. Vi glæder os til at arbejde sammen med Jan-Erik, som har en omfattende og mangeårig erfaring inden for den finske hotelbranche, siger partner Knud Larsen, NHC.

Nordic Hotel Consulting (NHC) blev grundlagt i København i 2004. I dag har NHC 16 konsulenter fordelt på kontorer i København, Århus, Oslo, Stockholm, Reykjavik og nu i Helsinki. NHCs services omfatter markeds- og feasibilityanalyser, operatørsøgning, kontraktforhandling, driftsoptimering, forretningsplaner, interim management, investerings- og transaktionsrådgivning, vurderinger, asset management, sparådgivning, samt turismeplanlægning og rådgivning.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder