Gefion Group får advisory board med kendte profiler

Fire kendte erhvervsfolk indtræder i Advisory Board for udviklingsselskabet Gefion Group, der blandt andet udvikler tagboliger og konverteringer fra erhverv til bolig.

Projektudviklingsselskabet Gefion Group tager dermed endnu et skridt, der skal styrke og konsolidere virksomheden, der indtil for kort tid siden kun bestod af de to stiftere Thomas Færch og . I 2015 fik Gefion tilknyttet tre tunge projektfolk, blandt andre den erfarne, tidligere Sjælsø-projektdirektør/COO Jørgen Junker.

Nu etableres så et fire mand stort Advisory Board bestående af Peter Køhler Lindegaard, Per Mikael Jensen, Morten Bach Gaardboe og Jens-Erik Corvinius.

Gefion Group er i gang med en halv snes byggeprojekter, som samlet udgør mere end 2 milliarder kr. I spidsen står en relativt lille, men stærk organisation, der har fokus på projektledelse og finansiering. Advisory Board’et skal fungere som en bestyrelse og styrke ledelsen.

-Vi søger den nyttige sparring og dialog om den videre udvikling, som et Advisory Board og en bestyrelse kan give. Derfor etablerer vi nu dette Advisory Board, hvor vi kan drøfte planer og få inspiration. Vi er meget tilfredse med at få fire så kompetente erhvervsfolk med, siger adm. direktør Thomas W. Færch.

De fire Advisory Board medlemmer bidrager med en bred økonomisk og finansiel erfaring og har tillige en meget bred berøringsflade i branchen såvel som ud i samfundet.

Peter Køhler Lindegaard er netop tiltrådt som investeringschef i Industriens Pension efter en årrække i Danica. Han har et indgående kendskab til institutionelle investorer og deres investeringer.

Per Mikael Jensen, journalist og tidligere chef for TV2 og for Metro International i London arbejder i dag som selvstændig rådgiver og professionelt bestyrelsesmedlem.

Morten Bach Gaardboe er medstifter, medejer og adm. direktør i Glascom. Han er desuden bestyrelsesmedlem i Spar Nord Bank.

Jens-Erik Corvinius, tidligere direktionsmedlem i Realkredit Danmark er professionelt bestyrelsesmedlem. Han har en indgående erfaring med finansiering af fast ejendom og har et meget stort og bredt netværk i ejendomsbranchen.

Læs også Gefion Group fordoblede resultatet i 2015





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder