Stor salgssucces i IrmaByen

Rødovres kommende nye bydel, IrmaByen, har gode chancer for succes allerede før byggeprocessen for alvor går i gang.

På ca. to måneder er 75 pct. af rækkehusene I boligområderne Orangerihaven og Espehaven allerede enten solgt eller reserveret. Og den massive interesse kommer bag på selv de erfarne developere i ELF Development, der står bag IrmaByen.

-Vi havde naturligvis regnet med at gøre en fornuftig forretning, da vi købte Irma koncernens gamle hovedsæde på Korsdalsvej for at udvikle området til en moderne bydel. Men den overvældende interesse fra potentielle boligkøbere er  betydelig mere, end vi havde regnet med her i starten. Vi havde endnu ikke brugt en krone på annoncering, da vi havde 500 mennesker til vores ”præ-salg” på de to første boligområder inden sommerferien, siger udviklingsdirektør i ELF Development Anette Krarup, der fortæller, at det mindede mest om køen til en premiere eller en koncert.

-Det var virkelig fantastisk. Det er vi så stolte over. Men naturligvis også ydmyg. For vi skal leve 100 pct. op til folks forventninger og give dem lige præcis de moderne kvalitetsboliger i smukke grønne omgivelser helt tæt på storbyen, som de efterspørger, siger udviklingsdirektør i ELF Development Anette Krarup.

Køen af interesserede boligkøbere var genetableret udenfor Kaffetårnet ved IrmaByens officielle salgsstart i starten af måneden. Og nu må ELF konstatere, at de første udbudte boliger i IrmaByen er næsten væk ”fra hylderne”.  

Rammer hjertet i tidsånden
Ifølge Anette Krarup skyldes succesen, at IrmaByen rammer hjertet i tidsånden. Unge børnefamilier, singler og aktive ældre efterspørger en kombination af det lille samfunds ro, tryghed og fællesskab og storbyens arbejdspladser, puls og kulturtilbud. Disse ønsker imødekommer IrmaByen med grønne områder, sportsaktiviteter og indkøbsmuligheder kun otte kilometer fra Københavns Rådhusplads.

En anden væsentlig komponent i folks begejstring for Rødovres nye bydel ligger i kvadratmeterprisen.

-Mange børnefamilier har ikke råd til at betale kvadratmeterprisen i København eller på Frederiksberg. Og IrmaByen er derfor et fantastisk alternativ for  mennesker, der vil bo smukt og tæt på den store by, men til en kvadratmeterpris, der ligger væsentlig under den store nabos. Samtidig betyder et nyt kvalitetsbyggeri jo ingen  vedligeholdelsesomkostninger, så køberne vinder på alle områder, siger Alice Lotinga, direktør for projektsalg i Danbolig, som formidler de nye kvalitetsboliger til køberne.

Fakta om IrmaByen
IrmaByen ligger på Korsdalsvej på det område, hvor Irma koncernens gamle hovedsæde lå.
Kvadratmeterpriser fra kr. 26.000
I alt bygges ca. 115.000 kvadratmeter boliger
Plads til 3000 indbyggereVarierede boligformer med både leje, ejer og andelsboliger.
Etagebyggeri, parcelhuse og forskellige typer rækkehuse i et eller flere plan.
IrmaByen ligger lige opad Vestvolden, som er hovedstadsområdets største samlede skovmiljø. Området hænger sammen gennem Brøndbyskoven og helt ned til vandkanten i Hvidovre.
IrmaByen ligger ca. otte kilometer fra Københavns Rådhusplads

Estate Media afholder den 10. november 2015 konferencen Erhvervs- og Boligmarkedet i København mod 2016.

Billede: Rødovres kommende nye bydel, IrmaByen, har gode chancer for succes allerede før byggeprocessen for alvor går i gang. Foto: IrmaByen





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder