Gefion Group konverterer 5 københavner-ejendomme til boliger

Gefion Group, der har specialiseret sig i konvertering af kontorejendomme København, er klar med 5 nye boligprojekter i København.

De 5 ejendomme er beliggende:

– på Rosenvængets Alle, Kbh Ø 2.500 kvm.

– i Stockholmsgade, Kbh Ø 3.500 kvm.

– i Upsalagade 20, Kbh Ø 3.200 kvm.

– Amager Strandvej, Kbh S 9.000 kvm.

– Nørre Farimagsgade, Kbh K 6.000 kvm.

Gefion Group startede med sin første ejendom til konvertering fra kontor til bolig i 2013, og købte i 2013-2014 yderligere fire ejendomme.

De fire ejendomme er siden udviklet og solgt som ejerlejlighedsprojekter i løbet af halvandet-to år. Den femte ejendom er pt. i projektsalg.

I løbet af sommeren har Gefion fulgt op med køb af fem nye kontorejendomme, som nu skal konverteres til boliger.

Projektværdien for de fem ejendomme udgør mere end 1,1 milliarder kr.

-Vi har flere spændende projekter i pipelinen. Strategien er udvikling af boliger i København og omegn, siger udviklingsdirektør Henrik Nissen.

Ejendommene til konvertering findes fortrinsvis i centrum og brokvartererne i takt med, at deres hidtidige brugere forlader dem. Nye tal fra Danmarks Statistik viser, at mange københavnske kontorejendomme står tomme, og de udgør et interessant potentiale for Gefion Groups udviklingsarbejde.

-Der er mange i markedet, der gerne vil ind, men vi har en fordel i en god track record, som investorerne har tillid til, samt et godt netværk opbygget igennem de seneste 15 år.

Gefion Groups seneste køb er ejendommen, som i dag huser Den Internationale Skole ved Østerport Station. Ejendommen, som Gefion købte af M. Goldschmidt Ejendomme, skal bygges om og udbydes som ejerlejligheder, når den nuværende lejer fraflytter i 2017.

Estate Media afholder den 5. november 2015 konferencen ‘Optimal Asset Management’.


Læs mere om konferencen og tilmelding her

Billede: Thomas W. Færch (t.v.) og Henrik Nissen, Gefion Group, foran selskabets ejendom i Stockholmsgade. Foto: Thomas Arnbo for Gefion Group.

Af Lotte Lund, lund(at)estatemedia.dk





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder