Victoria Properties gør klar til at træde i likvidation

Ejendomsinvesteringsselskabet Victoria Properties, der har været i økonomisk modvind med tyske ejendomsinvesteringer, nærmer sig afslutningen af salget af koncernens ejendomsportefølje.

I sin delårsrapport for 2015 meddeler Victoria Properties, at salget går tilfredsstillende. Pr. 30. juni manglede kun en ejendom at blive solgt. Der lå underskrevede salgskontrakter på både den anden ejendom og en lejlighed, som udgjorde den sidste del af porteføljen.

Koncernen kan realisere et resultat før skat på cirka 750.000 kr. for 1. halvår mod et minus i samme størrelsesorden på samme tid sidste år. Resultatet er væsentligt påvirket af værdireguleringen på gæld til FS Property Finance på 7,5 millioner kr. samt negativ dagsværdiregulering på Koncernens ejendomme på – 6.71 millioner kr.

Egenkapitalen for Victoria Properties udgjorde 0 kr. pr. 30. juni 2015. En aftale om finansiering er blevet forlænget til udgangen af september. Ledelsen i Victoria Properties forventer, at alle ejendomme er solgt inden da, og at selskabet derefter træder i likvidation.

Victoria Properties blev etableret som børsnoteret ejendomsinvesteringsselskab medio 2006. Forretningsområdet omfattede investeringer i velbeliggende erhvervs- og boligejendomme i de ti største byområder i det vestlige Tyskland, inklusive Berlin.

I bestyrelsen sidder prominente navne fra ejendomsbranchen som direktør Peter Winther, Sadolin & Albæk, direktør Bendt Lengreve Wedell og direktør Lars Thylander, Thylander Gruppen.

Estate Media afholder den 1. oktober 2015 konferencen ‘Investering i boliger’. På denne konference ser vi på de grundlæggende faktorer i boligmarkedet og går tæt på, hvad der er den rigtige bolig i dag og om et år. Konferencen ser på mulighederne i boligmarkedet og hvor behovet kommer fremadrettet.


Læs mere om ‘Investering i boliger’ og tilmelding her

Billede: En af ejendommene fra Victorias nu snart ikke-eksisterende portefølje i Tyskland. Foto: Victoria Ejendomme.

Af Lotte Lund, lund(at)estatemedia.dk





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder