Lokalebasen klar til at indtage europæisk marked

Lokalebasen.dk, der er gået sammen med MatchOffice, er nu klar til at indtage Europa. Norge er første skud på stammen, men inden for få måneder skal lande som Polen og Tyskland i folden

I 2014 besluttede erhvervsportalen Lokalebasen.dk og MatchOffice at fusionere, således at Lokalebasen.dk får Matchoffices brand, mens Matchoffice får Lokalebasens IT-platform. MatchOffice har været på markedet siden 2004 og repræsenterer i dag kontorhoteller i mere end 100 lande.

Første skridt på vejen er nu taget ved, at MatchOffices norske site er rykket hen på Lokalebasens platform. Det betyder, at MatchOffice i Norge nu ikke blot vil formidle kontorhoteller, men også traditionelle erh-vervslejemål som lager, kontor- og butikslokaler.

– I Norge ser vi et stort behov for en portal som vores, der er specialiseret i erhvervsudlejning. På nuværende tidspunkt er der kun en anden formidler, der fungerer som det danske site DBA.dk, hvor du kan finde alt fra kontorlokaler til havetraktorer, siger adm. direktør Jakob Dalhoff, Lokalebasen.

Inden udgangen af 2015 er planen, at MatchOffices selvstændige sites for Polen, Tyskland og Østrig ligeledes er rykket hen på Lokalebasens platform og ikke blot vil formidle kontorhoteller, men også traditionelle erhvervslejemål

– Vi tror på, at der er store driftsfordele i denne her branche, da det dyre er IT-udviklingen. Vi har syv fuldtidsprogrammører siddende, og ved, at er der 21 lande, der kan dele den udgift, giver det rigtig god mening. På den måde håber vi på, at vi kan vinde over konkurrenterne på de enkelte markeder, siger Jakob Dalhoff.

Læs også: Oline får ny formand

Billede: Adm. direktør Jakob Dalhoff. Foto: Lokalebasen.

Af Lotte Lund, lund(at)estatemedia.dk

Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder