Borgmesteren så på AAB-renoveringsprojekt til 300 millioner kr. på Amager

Københavns teknik- og miljøborgmester Morten Kabell besøgte tidligere på ugen boligselskabet AABs afdeling 111 på Amager. Boligerne her er hårdt ramte af skimmelsvamp og skal nu renoveres for op mod 300 millioner kr.

Under besøget fortalte adm. direktør for AAB, Christian Høgsbro, at 111  ud af i alt 240 boliger er fraflyttet og står tomme. De mange beboere, som har måtte flytte, har fået bolig i andre AAB boligafdelinger. Ud over den indvendige renovering og nye isolerende facader og gavle får udendørsarealerne mellem blokkene et løft. Og beboerne får et helt nyt beboerhus.

AAB regner med, at der går halvandet til to år, før renoveringen er endelig færdig, og beboerne kan flytte ind i de nye moderne lejligheder, som er sunde og fri for skimmelsvamp.
Estate Media afholder den 8. juni 2015 ‘Copenhagen International Property Summit’.

Læs mere om konferencen og tilmelding her

Foto: Københavns teknik- og miljøborgmester Morten Kabell (t.h.) og adm. direktør Christian Høgsbro, AAB, besigtiger en af de lejligheder der står overfor en totalrenovering som følge af et angreb med skimmelsvamp. Kun de rå mure bliver genanvendt. Alt andet i lejligheden skiftes ud. Fotograf: Lars Schmidt





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder