Baresso åbner kaffebar nr. 45 i badeland

Landets største kæde af kaffebarer, Baresso Coffee, har åbnet en ny kaffebar i Lalandia i Rødby. Åbningen markerer kædens første indtog i et feriested og er en del af en ambition om at skabe partnerskaber, der gør det muligt at opnå unikke placeringer.

I Lalandia har kaffekæden fået placering i en af Danmarks mest besøgte feriedestinationer, og det er ikke en tilfældighed. Ifølge kommerciel direktør i Baresso Coffee, Anders Wall, er tilstedeværelsen i Lalandia nemlig en vigtig brik i kampen om de kaffedrikkende danskere.

– Vi er meget glade for at kunne tilbyde vores produkter til feriegæsterne i Lalandia i Rødby. Nogle af gæsterne kommer fra områder, hvor der ikke nødvendigvis er en Baresso Coffee til stede, og derfor er placeringen i feriecentret strategisk vigtig. Vi kan nemlig nå ud til gæster, som vi normalt ikke er i rækkevidde af og give dem en god oplevelse, så de får lyst til at besøge vores kaffebarer igen, siger Anders Wall.

Siden åbningen af den nye kaffebar har Lalandia i Rødby kunnet glæde sig over et rekordstort salg af kaffe. Den kolde tid og de lækre kaffedrikke i Baresso Coffees udvalg har nemlig fristet så mange af gæsterne i Rødby, at kaffesalget overgår alle tidligere rekorder i feriecentret, fortæller Lalandias direktør.

En del af Baresso Coffees forretningsmodel er at udbyde nogle af kædens kaffebarer som franchises, og det er ifølge kommerciel direktør i Baresso Coffee, Anders Wall, nøglen til, at kædens kaffebarer har opnået unikke placeringer i de seneste år.

– En af de helt store udfordringer ved at drive en kaffekæde er at opnå stærke placeringer. De af vores kaffebarer, der drives som franchises, har givet os mulighed for at opnå nogle helt unikke placeringer, som ellers ikke er inden for rækkevidde. Placeringen i Lalandia i Rødby er seneste skud på stammen, som også tæller Københavns Lufthavn og Mols-Linien, og de er alle enestående placeringer, som også hjælper til at styrke vores samarbejdspartneres brand, siger han.

Om Baresso Coffee

– Stifteren af den danske kaffekæde Baresso Coffee er Kenneth P. Luciani, der sammen med en lille gruppe danske investorer har opbygget Baresso-konceptet – fra design af inventar, udvikling af kaffeblandinger og opskrifter til uddannelse og træning af baristaer

– Den første Baresso Coffee åbnede på Højbro Plads i København i år 2000

– I dag er der 45 Baresso Coffee kaffebarer fordelt på 29 konceptkaffebarer i København, Aarhus, Vejle, Odense og Aalborg samt 16 franchise-kaffebarer ejet af hhv. SSP, DFDS Seaways, Mols-Linien, Coop Danmark, Plantorama og SMS Shoppingcenter på Færøerne

– Baresso Coffee beskæftiger 500 medarbejdere

Estate Media afholder den 27. januar 2015 konferencen ‘Retail Property 2015’.

Læs mere om konferencen og tilmelding her

Arkivfoto: Baresso.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder