Foto: Shutterstock

Thylander overtager Sophienberg Gruppen

Thylander Gruppen, der primært arbejder som asset manager for blandt andet den hollandske Bouwfonds i det danske marked, går nu ind i projektudvikling. Thylander er indtrådt som ny hovedaktionær i Sophienberg Ejendomsudvikling, der samtidig skifter navn til Sophienberg Gruppen.

Det overraskende skridt fra Thylander Gruppen sker via en overtagelse af aktierne i Sophienberg Gruppen fra selskabet Fenicia Invest, der blev erklæret konkurs i maj måned. Selve Sophienberg Gruppen fortsatte dog. Bag Fenicia Invest stod den tidligere Keops direktør Niels K. Thygesen, der har prøvet turen før blandt andet i 90erne, hvor udviklingsselskabet også hed Sophienberg.

Men nu består den nye ejerkreds i Sophienberg Gruppen altså af Thylander Gruppen som hovedaktionær og selskabets direktion, der udgøres af ingeniørerne Lars Bigom og Niels Krag.

Thylander Gruppen blev grundlagt af Lars Thylander i 2007. Lars Thylander arbejdede primært som mægler frem til 2007, hvor han med med adm. direktør Carsten Viggo Bæk, der kom fra Kromann Reumert, fortsatte arbejdet med asset management og i dag har Thylander Gruppen 66 ejendomme under forvaltning.

Thylander Grupppen får med ejerskabet i projektudviklingsselskabet Sophienberg Gruppen tilført kompetencer inden for det byggetekniske område i bred forstand – herunder projektstyring, myndighedsbehandling samt udvikling.

– Vi er glade for det køb og for de kompetencer, som vi får tilført. Det sætter os i stand til at skabe betydelig merværdi for vores investorer, siger bestyrelsesformand Lars Thylander, Thylander Gruppen.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder