Tid til at nominere årets bedste profiler

Den 4. september bliver årets profiler i Ejendomsbranchen kåret ved en festmiddag på Comwell Kellers Park i Børkop ved Vejle som en del af Ejendomsdagene.

Men hvem skal have priserne?

Det vil vi gerne have din mening om. Der er 5 kategorier i prisuddelingen. BEMÆRK ikke mindst årsprisen der har et nyt og aktuelt fokus. 
* Projektprisen 2014
Prisen går til det bedste og mest bemærkelsesværdige nye projekt i 2014. Prisen kan gives for energirigtighed, for en nyskabende projekttype eller mest sandsynligt for projektet som helhed, for den arkitektoniske udformning eller for en særlig beliggenhed. Der er mange priser også i Danmark, der belønner og priser arkitekter. Projektprisen vil derfor oftest gå til den bygherre/team, der har stået bag et projekt og været ham eller hende, der har valgt at bevilge pengene.

*Transaktionsprisen 2014
– Prisen går til en aktør, der har gennemført årets mest spektakulære transaktion. Transaktionen kan være spektakulær i form af størrelse, karakter, sammensætning eller på grund af de involverede aktører. Prismodtageren vil oftest være en rådgiver i form af en advokat eller erhvervsmægler men kan også være en anden type rådgiver eller sågar køber eller sælger.

* Årets forbillede 2014
– Prisen går til en aktør i branchen, der på forbilledlig vis har talt for eller iværksat tiltag til at forbedre branchens udvikling og/eller image. Årets forbillede har været et eksempel på best practice enten inden for sit felt eller for branchen som helhed.

* Velkomstprisen 2014
– Prisen går til en ny virksomhed i branchen, som er bemærkelsesværdig og interessant for branchens udvikling på den ene eller den anden måde på forbilledlig vis.

* Årsprisen 2014
– Prisen gives til en aktør i en del af branchen, der er særlig aktuel og hvor det netop nu er ekstra vigtigt at sætte fokus på den specielle indsats for branchen. Kategorien skifter hvert år. I 2014 er kategorien: Virksomheder der yder en særlig indsats for rekruttering og udvikling af branchens unge talenter.

Send dit forslag til nomineringer til sevel@estatemedia.dk hurtigst muligt og senest 15. august. Herefter vil den egentlige afstemning blive lagt på hjemmesiden.

Billede: De 5 prisvindere får en flot skulptur skabt af kunstner Lina Murel Jardorf.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder