Kendt Aalborg-mægler indtager Aarhus

Aalborg-mæglerfirmaet Thorkild Kristensen etablerer sig nu med kontor på central adresse i Aarhus.

Jyllands største selvstændiges nye erhvervsafdeling får adresse i Rådhusgården direkte ved Rådhuspladsen i Aarhus.

Afdelingen vil have fokus på salg og rådgivning indenfor segmentet investeringsejendomme.

– Det er Aarhus´ metropol-status, befolkningstilvækst og den aftagende finanskrise, der er årsag til initiativet, fortæller partner og chef for ejendomsmæglerfirmaets division for investeringsejendomme, Peter Fredberg, der har været medinitiativtager til satsningen.

Ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen er med sine efterhånden 30 år en institution i Aalborg, men gennem de sidste 10-15 år har det specielle marked for investeringsejendomme i Aarhus udgjort en stadig større del af omsætningen.

Ekspansionen fra Aalborg mod den jyske hovedstad rummer indledningsvis tre arbejdspladser.

Afdelingen bliver en del af TK Erhverv, der i dag beskæftiger 11 medarbejder, men planlægges yderligere udvidet i løbet af året.

– Vi vil som sagt være godt repræsenteret, hvor ejendomsmarkedet udvikler sig positivt, og hvor vi forventer, at den udvikling fortsætter på grund af bl.a. befolkningstilvækst. Det gør den i Aarhus, ligesom vi oplever det i Aalborg blandt andet på grund af universiteterne og uddannelsesmulighederne, der tiltrækker unge studerende og yngre boligtrængende familier som magneter. Ligesom de mange kulturtilbud i disse byer også hele tiden er med til at hæve behovet for endnu flere kvalitetsboliger, herunder i de rigtige kvalitetsudlejningsejendomme, siger Peter Fredberg.

Læs også Jan Kirkbæk går fra Nybolig til Thorkild Kristensen her

Billede: Udsigten fra ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensens nye Aarhus-afdeling er i top og ligger centralt for kontorets nye leder Jan Kirkebæk (t.h.) Her sammen med partner, Peter Fredberg (t.v.).





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder