Pensioneret optiker sælger strøgejendom for trecifret millionbeløb til udenlandsk investor

Optiker Jens Thiele, som er tidligere ejer af brillekæden Thiele Briller, har solgt den historiske ejendom Thieles Gaard, Købmagergade 3 i København for et trecifret millionbeløb til en udenlandsk køber. Ejendommen er solgt i fri handel.

Ejendommen var ved sidste offentlige vurdering vurderet til 156 millioner kr. og indeholder to detaillejemål, mens resten er kontor.

Jens Thiele er kendt for et intenst engagement i bygninger, ikke mindst ombygninger og renoveringer i den ejendom, som han nu har solgt fra.

Med handlen skulle Jens Thiele, der tidligere på året fyldte 70 år, fortsat være i stand til at "nyde livet i 5 gear i Skovshoved eller Sydfrankrig med fru Helle, familie og gode venner", som Berlingske Tidende skrev i anledning af den runde fødselsdag.

Handlen er gennemført med Christian Gangsted-Rasmussen, Advokatfirmaet Gangsted-Rasmussen, som repræsentant for sælger.

Billede: Købmagergade har endnu en gang vist sig som en attraktiv adresse for udenlandske ejendomsinvestorer. Foto: DAC.





Kommende arrangementer

Læs mere

I Estate Magasin får læseren et indblik i de omskiftelige forhold, der præger den globaliserede ejendomsbranche, og læserne bliver bredt opdateret med indblik og udsyn, der kan bruges konkret og lokalt i branchens travle hverdag.

Læs her

Seneste nyt

Populære nyheder